Adójel Könyvelőiroda Kft

Könyvelőirodánk 2004-es megalakulása óta a környékbeli vállalkozások könyvelésében meghatározó és stabil szereplő. Tényleges múltja egészen 1992-re nyúlik vissza, mikor is a jelenlegi társaság elődjét 2 magánszemély megalapította.

Eredményes működésünk során mára több, mint 200 elégedett ügyféllel rendelkező fiatal, dinamikus csapattá fejlődtünk. Számos partnerünket hosszú évek óta folyamatosan ügyfeleink között tudhatjuk, új ügyfeleink nagy hányada pedig a már meglévő, elégedett ügyfeleink valamint együttműködő partnereink ajánlására keres meg bennünket. 

Fő tevékenységi körünk: számviteli, bérszámfejtői és adószakértői tevékenység.

Társaságunk ma is 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely évről-évre bővül, rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek és a piac igényeihez, és az elmúlt évtizedek alatt komoly szaktudást és tapasztalatot halmozott fel.

Ügyfélkörünk heterogén, számos egyéni vállalkozótól, mezőgazdasági őstermelőtől kezdve az akár több száz főt foglalkoztató vállalatokig terjed.

Szakképzett munkatársaink érthető nyelvet beszélnek, ügyfeleinket partnerként kezelik, magas színvonalú, precíz, pontos munkát végeznek, a kor elvárásainak megfelelő számítástechnikai eszközpark segítségével.

Cégünk időben tájékoztat, nyitott az egyedi, személyre szabott megoldások tekintetében, diszkrét és megbízható, valamint képviseletet is vállal minden gazdasági szakhatóság irányában.

Irodánk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, ami garancia ügyfeleink számára.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a könyvelési adatok aktuálisak legyenek, ezzel segítve ügyfeleinket a vállalkozásuk jövőjét befolyásoló üzleti döntések meghozatalában. Kapcsolattartási lehetőségeink folyamatosak, a hét minden munkanapján munkaidőben ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Amennyiben ügyfeleink ügyvédi, könyvvizsgálói, pályázatírói szolgáltatásokat igényelnek, ebben is segítségükre lehetünk, hiszen megbízható szakemberekkel állunk kapcsolatban.

Minden ügyfelünk számára árkalkulációnk azonos, a tételszám, az árbevétel, a foglalkoztatotti létszám figyelembevételével.